Summer Infant - SuperScaunul 3 in 1

Summer Infant  - SuperScaunul 3 in 1
Summer Infant  - SuperScaunul 3 in 1 Summer Infant  - SuperScaunul 3 in 1 Summer Infant  - SuperScaunul 3 in 1
Producător: Summer Infant
Cod produs: c01008
Puncte de Bonus: 0
Disponibilitate: Out Of Stock
Preţ: 269,00 ron

SuperScaunul 3 in 1

SuperScaunul este o combinatie inovativa intre un centru de activitati, cu rotirea la 360 de grade si un booster util si compact.
Scaunul este un spatiu sigur si confortabil in care bebelusul va invata sa stea corect si, in acelasi timp, sa interactioneze cu jucariile din jurul lui.
Este locul ideal unde bebele se va juca, va fi in siguranta si va exersa o pozitie corecta.
Etapa 1 : Scaunul are in interior un suport confortabil, moale, pentru a ajuta bebelusul sa aiba o pozitie corecta. In partea din spate, scaunul este mai inalt, pentru a facilita pozitia corecta a coloanei. Centura de siguranta in 3 puncte este menita sa –i ofere stabilitate bebelusului.
Etapa 2 Centru de activitati rotativ
Dupa ce bebele invata pozitia de sezut, putem trece la etapa in care el va interactiona cu jucariile. In aceasta etapa scaunul trebuie pozitionat pe o suprafata dreapta. Tavita distractiva se va roti la 360 de grade, asa incat copilul va avea acces la toate jucariile : zornaitoare, rontaitoare, oglinda, etc. Tavita pentru mancare este detasabila, pentru a avea acces rapid la bebelus.
Etapa 3 Inaltator (Booster)

In acesta etapa suportul moale poate fi indepartat din interiorul scaunelului, sau poate fi mentinut – in functie de marimea bebelusului. Centura de prindere in 3 puncte 2 seturi de centuri pentru prinderea inaltatorului pe scaun.
Fabricat in USA.

Spune-ţi opinia

Nume:


Opinie: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:
Prima pagină aici
Bimba Chic Boutique - Magazin online articole copii © 2019