Yahoo Messenger

întreabă-ne

Retur Produse

În cazul în care sunteţi nemulţumit de produsele comandate le puteţi returna în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii. Pentru această procedură vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: contact@bimba.ro sau prin formularul din pagina de contact.

Returul produselor se face prin serviciul de curierat agreat de vanzator la sediul acestuia Costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. Aceasta conditie se aplica si pentru comenzile care au beneficiat de livrare promotionala gratuita. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si o copie a facturii de achizitie.

Conform opţiunii cumpărătorului, banii proveniţi din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna în termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de către Iona Trade Consult SRL, in contul indicat de către cumpărător sau prin mandat poştal, cu retinerea taxelor aferente transferului bancar sau mandatului postal.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

Returnarea produselor se supune Ordonanţei nr. 130 din 31.09.2000 aprobată şi completată prin Legea nr.51 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanţă.

Informaţii despre Comandă

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* Nr. Comandă:


Dată Comandă:

Informaţii Produs & Motiv Retur

Informaţii Adiţtionale

Introduceţi codul în căsuţa următoare:

Prima pagină aici
Bimba Chic Boutique - Magazin online articole copii © 2019