Livrare şi plată

Bimba.ro livreaza produsele comandate la adresa cu care v-ati inregistrat pe site-ul nostru sau la adresa specificata in procesul de finalizare a comenzii.

Cheltuielile de livrare sunt suportate de catre client . Nu avem comandă minimă în magazinul Bimba.ro însă taxele de expediţie vor fi suportate de către dvs. pentru comenzi mai mici de 499 ron. Valoarea costurilor de livrare pot fi vizualizate inainte de finalizarea comenzii . Livrarea se face prin serviciul de curierat Urgent Curier in orice localitate din tara. In conditii normale, termenul de livrare este de 24-72 ore lucratoare de la confirmarea comenzii care se va face telefonic sau pe e-mail . Durata de expediere a produselor care nu se afla pe stoc poate varia iar in acesta situatie , un consultant Bimba.ro va va comunica telefonic sau prin e-mail termenul estimativ de expediere a produselor comandate. Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la adresa de email : contact@bimba.ro in maxim 12 ore la primirea produselor. Produsele care beneficiaza de perioada de garantie de la producator sau importator vor fi insotite de certificatul de garantie.

Plata

Plata produselor cumparate de pe site-ul www.bimba.ro se poate face in sistem ramburs sau prin ordin de plata .

Plata ramburs se va face in momentul primirii produselor comandate in baza unei facturi fiscale si a unei chitante. Incasarea banilor se va face de agentul firmei de curierat care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice.

Ordin de plata : Operatorii Bimba.ro vor genera factura proforma ce va fi transmisa catre dvs. prin e-mail sau fax. In baza acestei facturi dvs. veti putea face ordinul de plata pentru transferul bancar Plata se va face numai dupa confirmarea telefonica a comenzii dvs. de catre operaturul Bimba.ro .

Contul unde se va efectua plata comenzii : RO 91CRDZ 093A002740482001,deschis la Banca MKB Nextebank , Sucursala Bucuresti - Calea Dorobantilor .

Dupa confirmarea incasarii ordinului de plata produsele vor fi expediate catre dvs. Preţul final plătit de client este format din preţul produsului şi cheltuielile de expediţie aferente produselor comandate. Bimba.ro nu percepe nicio taxă suplimentară clientului la cumpararea produsului. Toate preţurile includ TVA

Pentru orice comanda mai mare de 499 Lei transportul este gratuit!

Dacă aveţi anumite întrebări sau sugestii, nu ezitaţi să ne contactaţi cu ajutorul formularului de contact , la adresa de email : contact@bimba.ro sau la numarul de telefon prezent în pagina de contact.

Prima pagină aici
Bimba Chic Boutique - Magazin online articole copii © 2019