MC Cabriofix Car Seat

MC Cabriofix Car Seat
MC Cabriofix Car Seat MC Cabriofix Car Seat MC Cabriofix Car Seat MC Cabriofix Car Seat MC Cabriofix Car Seat MC Cabriofix Car Seat
Producător: Maxi-Cosi
Cod produs: b01001
Puncte de Bonus: 0
Disponibilitate: Out Of Stock
Preţ: 750,00 ron

Opţiuni disponibile


* Culori disponibile:

Din momentul in care veti deveni parinte, repede veti invata sa ganditi cu doi pasi inainte si sa planificati bine in avans fiecare situatie. Planificati siguranta copilului in scaunul auto cu unitatea de baza premiata Maxi-Cosi FamilyFix. Acest sistem inovator se ataseaza in masina prin IsoFix – disponibil in aproape toate masinile lansate recent. Aceasta unitate de baza poate fi folosita cu orice produs de familie din gama scaunelor auto Maxi-Cosi (Pebble sau CabrioFix si Pearl) pentru a asigura o calatorie sigura pana la varsta de 3.5 ani. Cu ajutorul sistemului de lumini si sunet parintii vor fi instiintati ca au atasat corect scaunul auto si sprijinul de picioare de unitatea de baza. Odata ce scaunul auto este bine fixat si copilul securizat este timpul sa porniti la drum.

Caracteristici:

  • Valoare de lunga durata si confort: este necesara doar o singura baza pentru doua scaune auto pentru copii cu varsta apropiata: Maxi-Cosi Pebble sau CabrioFix (copil mic) si Pearl (copil)
  • Instalare usoara a scaunului auto Pebble/CabrioFix si Pearl
  • Confirmare prin lumina si sunet a instalarii corecte
  • Baterii incluse si inlocuibile (2 penlights)
  • Foloseste atasarea prin punct de fixare IsoFix pentru o siguranta de inalta calitate
  • Baza ofera pozitii unice pentru Maxi-Cosi Pebble sau Pearl (Grupa 0+) si Pearl (Grupa 1). Pentru Maxi-Cosi Pebble exista o extra pozitie verticala si pentru Maxi-Cosi Pearl 5 pozitii confortabile (de la cea in sezut la cea de dormit)
  • Semnalul de avetizare a bateriei slabe lumineaza cand nivelul de energie scade sub 30%. FamilyFix inca functioneaza pe baterie consumata, insa este recomandata inlocuirea acesteia pentru a putea functiona sistemul de confirmare a securizarii corecte prin lumini si sunet

 

Grupa/ Clasa de greutate:

Grupa 0+ in combinatie cu Maxi-Cosi Pebble/ CabrioFix

Pentru copii cu greutate intre 0-13 kg (de la nastere pana la 12 luni)

Grupa 1 in combinatie cu MaxiCosi Pearl

Pentru copii cu greutate intre 9-18 kg (9 luni pana la aproximativ 3.5 ani)

Spune-ţi opinia

Nume:


Opinie: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:
Prima pagină aici
Bimba Chic Boutique - Magazin online articole copii © 2019