Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748

Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748
Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748 Sistem de transport Brevi - „AVENUE SYSTEM“ 748
Producător: Brevi
Cod produs: a03004
Puncte de Bonus: 0
Disponibilitate: Out Of Stock
Preţ: 2.785,00 ron

BREVI Carucior copii -Sistem de transport 3 in 1 „AVENUE SYSTEM“

Tubulatură eliptică, mânere reglabile, mâner central pentru deschidere, roţi duble cu sistem de frânare centralizat; cu alte cuvinte, sistemul de transport 3 in 1 „AVENUE SYSTEM“ - cod 748 de la Brevi; este o combinaţie reuşită între tehnologie şi design.

Cuprinde:
- landou 0 - 6 luni;
- cărucior 6 - 36 luni;
- coş auto 0-13Kg;

Sistem de transport 3 in 1 „AVENUE SYSTEM“ este ulilizabil de la nastere pana la 36 luni.
Acest sistem ofera pentru Dvs tot ceea ce va este necesar pentru deplasarea bebelusului in conditii de maxim confort: landou, pentru transportul copilului inca de la nastere si pane la 6 luni; cos auto utilizabil inca de la nastere si pana la 13 Kg; carucior utilizabil do la 6 la 36 luni; gentuta accesorii infasat; aparatoare pentru picioare la carucior; aparatoare de ploaie universala pentru carucior dar si pentru landou; cos pentru cumparaturi (max. 4,5 kg); capotina pentru carucior in sezonul rece, cu fereastra si cu buzunar pentru pastrarea lucrurilor; se poate adapta si la sezonul cald datorita fermoarului cu care aceasta este prevazuta.

Caruciorul are spatarul bine capitonat si poate fi reglat in mai multe pozitii paca la pozitia de somn; este echipat cu aparatoare de ploaie universala care se poate folosi si pentru landou atunci cand acesta este fixat pe scheletul metalic.

Recomandat de la nastere pane la varsta de 36 luni, este confectionat din tuburi de aluminiu cu sectiune ovala cu manere ergonomice reglabile pe inaltime.
Scaunul este incapator si are centuri de siguranta in 5 puncte.
Optional, aparatoarea de soare pentru carucior de forma ovala, este costituita din doua parti reglabile independent; partea din spate este dotata cu fereastra ce poate fi acoperita sau descoperita dupa nevoie. (nu este inclusa).

Cosul auto, omologat conform standardului european ECE R44/03, cu maner ce poate fi reglat cu o singura mana si compartiment pentru accesorii in spate, permite transportul in deplina siguranta al copilului cu greutatea pana la 13 Kg.

Cosul auto si landoul se pot pune pe scheletul metalic ramas gol (sasiu).
Optional, kit-ul special de fixare, pentru a monta landoul pe locurile din spate ale autovehicolului. (nu este inclus).

Sistemul interior permite atat o ventilare corespunzatoare cat si reglarea inclinarii saltelei din bumbac.
Landoul cu dimensiuni interioare de 73 x 33 cm, destinat transportului copilului in primele 6 luni, este confectionat din polipropilena non alergica si antistatica.
Capitonajul interior, din bumbac, poate fi detasat cu usurinta pentru a fi spalat la o temperatura de 30 grade Celsius.
Acoperitoarea de picioare si cea de vreme rece, permit utilizarea sigura a caruciorului in timpul iernii. Acoperitoarea de vreme rece are un buzunar incapator si fereastra.
Butonul situat in partea din fata a landoului in pozitia centrala, permite landoului sa fie scos de pe scheletul metalic. Butonul situat in partea din spate a landoului permite ajustarea pozifiei bebelusului in landou.
Acoperitoarea de picioare pentru landou, poate fi folosita si la cosul auto. Bara din partea din fata a caruciorului se poate scoate.
Manerul central pentru o inchidere rapida, cos pentru cumparaturi(max 4,5 kg), rotile cu suspensii si frana centralizata ajuta la manevrarea comoda.
 

Spune-ţi opinia

Nume:


Opinie: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:
Prima pagină aici
Bimba Chic Boutique - Magazin online articole copii © 2019